Mini Fun Run – Fussunk a tavaszba a Margitszigeten!

A február végi napsütést kihasználva a Maccabi VAC frissen alakult atlétika szakosztályával ismét úgy döntöttünk, hogy itt az ideje a szabadban is megmozgatni végtagjainkat.

Második alkalommal gyűltünk össze a Margitszigeten, ahol a felpezsdítő sportoláson kívül igazi közösségi élményt faragtunk az eseményből. Voltak olyanok, akik csak egy rövidet kocogtak velünk, olyanok is, akik kutyusukkal együtt érkeztek, és négylábú kedvenceiket is megmozgatták, illetve eljöttek azon tagjaink is, akik kitartóan 2 kört is futottak a szigeten.

A futást követően megnéztük az állatkertet, és levezetésként nagyot sétáltunk a Margitsziget gyönyörű parkjaiban.

A Mini Fun Run éppen ezért mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetet, szívesen tölti szabadidejét meglévő és új zsidó barátaival, valamint fontosnak tartja azt, hogy a sport életének szerves része legyen.

A következő futáson is egyaránt várjuk az élsportolókat, a hobbi sportolókat, társaságkeresőket, családokat és a négylábú házi kedvenceket is. A Maccabi VAC eltökélt támogatója a rendszeres és önfeledt sportolásnak – legyen az egyéni vagy közösségi élmény.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/704905846303362