Napsütéses sportnap

Ha kicsit szeles is, de ragyogó időnk volt a vasárnapi sportnapon. A kedvező időjárásnak is köszönhetően rengeteg gyerek és felnőtt jött el a Marcibányi Sportcentrumba, hogy együtt sportoljanak zsidó barátaikkal.

Az eseményre minden korosztály készült. Ovisok balettoztak a színpadon, általános iskolások káprázatos rajzokat készítettek sport témában, fiatalok tanultak hóra tánclépéseket, kisiskolások versenyeztek futásban, kosárlabdában, fociban. Természetesen az elengedhetetlen Poha-rak gyorsasági és ügyességi verseny sem maradhatott el.

A felnőttek futásban, fociban, kosárlabdában és teniszben mérkőztek meg egymással.

A sportok mellett rengeteg más program is szórakoztatta a tömeget. A gyerekek lufik között, oroszlánházakban és mesebeli környezetben kialakított játszótéren kalandoztak, a felnőttek pedig koncertet hallgattak, és kedvükre kóstolták a falafeles pitákat és az édes gófrikat.

A rendezvényen lehetőség nyílt a félelmek leküzdésére is. Többen dupla szaltókat próbáltak ugrani egy extrém ugrálóporondon, míg mások a gravitációval harcoltak, miközben testük minden égtájnak megfelelően forgott egy színes  vasszerkezetben.

A sportnapon megjelent az ötszörös olimpiai bajnok, Keleti Ágnes is, akivel tornász növendékeink széles mosollyal fényképezgettek.

A Maccabi VAC és a Judafest nevében köszönjük mindenkinek, hogy eljött!