Amszterdam Futsal torna – 7. helyezés!

A Maccabi Vac Futsal szakosztály 2014. január 12-én második alkalommal vett részt a Holland Maccabi által harmadjára megrendezett nemzetközi futsal tornán.

Az idei versenyen jóval nagyobb számban jelentkeztek csapatok, összesen 16 férfi és 4 női csapat. A férfi mezőnyben számos külföldi csapat nevezett a magyaron kívül. Képviseltette magát Franciaország, Németország, Anglia, Izrael és Gibraltár.

4 csoportban zajlottak a selejtezők, ahonnan az első két helyezett jutott tovább a középdöntőkbe. Gibraltár mellett még két holland csapattal kerültünk össze. A csoport második helyezést sikerült (1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) megszerezni, így továbbjutva játszhattunk az elődöntőbe kerülésért. Sajnos a későbbi torna második helyezettel nem sikerült megbirkóznunk. A következő mérkőzés tétje az volt hogy sikerül-e az 5-6. helyért játszanunk. Sajnos itt sem volt szerencsénk, mert a tavalyi torna győztesével mérkőztünk meg, sikertelenül. Az utolsó mérkőzésünket a 7-8. helyért vívtuk, ezúttal sikerrel, így megszerezve a 7., reálisnak tűnő helyezést.

A tornán 9 fő vett részt, név szerint: Tamás Gábor, Kádár Balázs, Csepregi Dániel, Visontai Szőke Gábor, Ligeti András, Juhász Dániel, Feldmájer Máté, Szőnyi Tamás, Knopp András.