18. Maccabi Női Torna Kupa

A Maccabi VAC kupát XVIII. alkalommal rendezte meg a torna szakosztály.

Most harmadszor láttuk vendégül az Izraeli versenyzőket!

Ebben az évben hat ország részvételével rendeztük meg a versenyt közel 80 részvevővel.A hazai utánpótlás egyik legnagyobb női versenye a miénk.

A Maccabi VAC – Keleti Ágnes Kupát idén először adtuk át ami a versenyzőknek nagyon fontos volt .A Keleti Ágnes kupát Cohen Nofar nyerte idén!

A versenyünk azért közkedvelt külföldön így Izraelben is, mert az utánpótlás versenyzők egy csapatban versenyeznek a felnőtt versenyzőkkel.

Azt a célt értük el,hogy a fiatal versenyző küzd a felnőtt ellen ami hatalmas kihívás a junior korosztálynak . A verseny fő célja a sport szeretett kialakítása és a sport társadalomban elfogadott helyünk megtartása.

A sportverseny alkalmával az egységes megjelenéshez szükséges felszerelést kaptak a sportolók a Maccabi VAC-tól . A versenyen részt vett a Maccabi VAC több Maccabiah –t is megjárt versenyzője .

A Maccabi VAC Hungary vezetősége folyamatosan kiemelt fontosságúnak tartja a 2011-2012–es évet, mivel nagy hangsúlyt fektet a torna sport népszerűsítésére az iskolákban így a Scheiber és a Lauder iskolában is.