13. Magyar Amatőr Thai Box Bajnokság

A 2010. november 20.-án került megrendezésre a 13. Magyar Amatőr Thai Box Bajnokság, Maccabi Kupa néven először, az új elnökség szervezésében. Jelen állás szerint, ez volt a legsikeresebb bajnokság, hiszen most sikerült a legtöbb clubot és versenyzőt meghívni és most fogatták el a legtöbben a meghívást erre a versenyre. Több mint ötven mérkőzést láttunk, és az amatőr szabályrendszer ellenére most láthattunk hosszú idő után először közel professzionálisan felkészült versenyzőket kemény küzdelemben. Idén nyílttá tettük a küzdősportokban résztvevő clubok nevezését, ez által sokkal színesebbek voltak a mérkőzések.

A rendezvényen eljuttattuk az összes információt Maccabi VAC céljairól, terveiről.

Legfőbb kezdeményezésünk, és célunk, hogy ezen az úton tovább haladva öregbítsük a Thai Box hírnevét az országban, és külföldön. Egy olyan csapat felállítása is szerepel a terveink között, akik Európa- és világ szerte is nemzetközi sikereket tudnak elérni.

Legközelebbi terveink között szerepel egy olyan Maccabi VAC és a Magyar Thai Box Szövetség égisze alatt megrendezett nemzetközi küzdősport gála, ami a világ összes országából tömörített Maccabi tagnak lehetőséget nyújt a versenyzésre, és küzdelemre.

Ennek alappillére egy Magyarország-Izrael Muay Thai válogatott összecsapás lenne, melyet számos presztízsmérkőzés kerülne megrendezésre, hazai és külföldi Maccabi-s résztvevőkkel. Ezt a versenyt egészítenénk ki más küzdő sport csapatok versenyzésének lehetőségével 2011-ben.