A szervezetek minden évben kitűznek egy egyéni szervezeti célt, amelynek jegyében vesznek részt az eseményen. A regisztrációs díjakból befolyt támogatást a szervezetek az egyéni céljuk megvalósítására fordítják.

Válaszd ki, hogy 2018-ban melyik szervezetnek adjuk a te Maccabi Fun Run nevezési díjad! 

1Balinthaz

Bálint Ház

 

 

  2BenjaminoviBenjámin óvoda

 

3BetSalom   A 11. kerületben taláhatató, Bét Sálom neológ zsinagóga a közösségi és saját célod elérésében segít a befolyt adományból. 

 

4Chabad

Egységes Magyarországi Izraelita Hitközösség

 

 

6Frankel

Frankel zsinagóga 

 

 

 

8Hitgyuli

A Hit Gyülekezete magyarországi alapítású és központú, államilag elismert keresztény egyház; a világszerte mintegy 600 millió tagot számláló pünkösdi-karizmatikus mozgalom tagja. Az Ó- és az Újszövetség tanításait teljes mértékben valló és tanító Hit Gyülekezete a reformáció szellemi örököseként határozza meg magát, napjainkban a legdinamikusabban fejlődő keresztény közösség Magyarországon.

 

Maccabi_VAC_hungary_logo_final

A Maccabi VAC Magyarország egyetlen zsidó sportegyesülete, melynek célja a sport megszerettetése, és a sporton keresztül a zsidó identitás fejlesztése. 2018-ban a Michael Keveházi sportolói díj kiosztására fogja fordítani a beérkezett adományokat, mely a tehetséges zsidó fiatalok sportkarrierjét támogatja. 

 

TALÁLKOZZUNK 2018-BAN IS!